Sedadla v mhd v prostřed
nezískal podporu
Paní Kubišová
3 200 000 Kč (navržený)
Zdraví
BRNO
2023

Jezdim hodinu v mhd s kočárkem, autobus prazdný a stejně si nemám kam sednout, abych měla kočárek v patřičné zóně. Vyklápěcích židlí je málo. Je to únavné a smutné stát, když jste po porodu či znova těhotná.

Když jsem ručně bez auta jako studentka umělecké převážela zadaný těžký školní materiál, potřebovala jsem si v mhd odpočinout před dalším kusem cesty pěšky po výstupu, taky mi bylo upřeno se posadit. Nebyly židle. Jezdim hodinu v mhd s kočárkem, autobus prazdný a stejně si nemám kam sednout, abych měla kočárek v patřičné zóně. Vyklápěcích židlí je málo. Je to únavné a smutné stát, když jste po porodu či znova těhotná.

VEŘEJNÝ PŘÍNOS PROJEKTU: Když jsem ručně bez auta jako studentka umělecké převážela zadaný těžký školní materiál, potřebovala jsem si v mhd odpočinout před dalším kusem cesty pěšky po výstupu, taky mi bylo upřeno se posadit. Nebyly židle. Jezdim hodinu v mhd s kočárkem, autobus prazdný a stejně si nemám kam sednout, abych měla kočárek v patřičné zóně. Vyklápěcích židlí je málo. Je to únavné a smutné stát, když jste po porodu či znova těhotná.

Projekt není vázán na žádnou lokalitu

Rozpočet projektu - návrh